OVER ONS

 

Wij zijn  ‘ervaringsdeskundigen’ (geboren en getogen in Oost-Duitsland) en hebben door onze grote reislust en liefde voor deze regio een oog ontwikkeld voor de kwaliteit en de originaliteit van accommodaties.

Ons enthousiasme over de prachtige natuur van bijvoorbeeld de Sächsische Schweiz in het zuiden of de eindeloze bossen en meertjes in Mecklenburg-Vorpommern in het noorden , willen wij graag met u delen. Maar ook de prachtige kasteeltjes, landgoederen en industriële monumenten waar men kan overnachten hebben wij op onze site voor u gebundeld.

Laat u zich verrassen door het grote culturele, gastronomische en vrije tijds aanbod!

Wij wensen u veel plezier met het verblijf in één van ‘onze’ hotels.

Ellen Siebert, Constanze Sikkel en Nienke Veerman

Ellen Siebert

Studeerde Economie in Berlijn en Museologie in Leiden en was  o.a.15 jaar directeur van het Architectuurcentrum in Haarlem waar zij talloze exposities op het gebied van kunst, cultuur en architectuur organiseerde.

Constanze Sikkel

Studeerde Personeel & Organisatie in Amsterdam en heeft 10 jaar in deze sector gewerkt. Verder deed zij PR activiteiten bij o.a. een tuinarchitect en is zij werkzaam als freelance fotografe.

Nienke Veerman

Werkt als freelancer voor diverse productiemaatschappijen. Als redacteur en producent heeft zij diverse televisieprogramma’s en bedrijfsfilmpjes op haar naam staan.

Menu